Je lust ze rauw..... gekookt of met mosterd! De 10 koppige Ska en Reggae coverband uit Hellevoetsluis: Peen! Het lukt niemand om stil te staan op knallers van oa. The Specials, Desmond Dekker, Hepcat, The Slackers.


Gouds SKAasfestival #2 - endofsummerska

Hét SKAfestival van Gouda en omstreken!

Hét SKAfestival van Gouda en omstreken met optredens van o.a. Be Like Max (US), Skippabeat, Phoenix City Retaliators, Skavuiten EN Peen!

Ska-StudioGonz!

Trek je dansschoenen aan en oefen je skank pasjes maar, WANT: wegens succes van editie 1 presenteren wij Gouds SKAasfestival #2! Zet jezelf op 'gaat' of 'geïnteresseerd' en blijf op de hoogte van alle updates! Het beloofd weer een te gek programma te worden dus vergeet het ook niet gelijk in je agenda te zetten! ;-)

Op deze dag zullen maar liefst 5 bands hun opwachting maken, en wat voor bands! We bieden een gevarieerd programma met ska, skapunk, rocksteady, rock en polka. Wie er allemaal komen?

Staat 22 september al in je agenda?! De 2e editie van het Gouds SKAasfestival beloofd weer super vet te worden met een nationale én internationale line-up! Helemaal vanuit Las Vegas (US) verwelkomen we ska/punk band Be Like Max. Zij zullen samen met de Nederlandse bands SKIPPABEATPeenSKAvuiten én Phoenix City Retaliatorshet podum delen. Voor maar €6,50 heb je al een ticket die vanaf heden te verkrijgen is! Zorg dat je je ticket op tijd aanschaft om teleurstelling te voorkomen, want de vorige editie was helemaal uitverkocht. Zien we je dan?!

Zet jezelf op aanwezig op het Facebook event en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes. 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1804313469642716/