Je lust ze rauw..... gekookt of met mosterd! De 10 koppige Ska en Reggae coverband uit Hellevoetsluis: Peen! Het lukt niemand om stil te staan op knallers van oa. The Specials, Desmond Dekker, Hepcat, The Slackers.


Bewijsstuk 1: Een feestje kan ook gewoon op zondagmiddag

Op zondag bereiden mensen zich rustig voor op de komende werkweek, zou je denken…maar niet op de live concerten van Café de Dijk in Hellevoetsluis. Met een explosieve live set hebben we zondag 16 oktober de tjokvolle Dijk flink in beweging gekregen.

Een najaarszonnetje, een goed gevulde bar, een reeks Ska knallers, een prima locatie en natuurlijk een uitbundig en enthousiast publiek waren afgelopen zondag present in Café de Dijk. Kortom, alle ingrediënten voor een swingende Sunday afternoon party.

Met maarliefst drie sets lieten we het ‘veeleisende’ publiek smullen van onze frisse Ska en Reggae klanken. Wat is dat toch met die Hellevoetse fans ? Ze nemen GEEN genoegen met 1 toegift… en eisen altijd meer. Dus als dank voor al die fantastische danspassen (vooral bij de tango in Big Bam Boo) hebben we na 35 nummers toch nog een extra toegift gespeeld… met veel liefde uiteraard. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats uw reactie

Reacties

  • was helemaal geweldig heren! en dame uiteraard, tx!!

    Geplaatst door Christa, 17/10/2011 3:41pm (8 jaren geleden)

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties