Je lust ze rauw..... gekookt of met mosterd! De 10 koppige Ska en Reggae coverband uit Hellevoetsluis: Peen! Het lukt niemand om stil te staan op knallers van oa. The Specials, Desmond Dekker, Hepcat, The Slackers.


Peen steelt ook de show op het wereldwijde web

Vanaf vandaag is onze splinternieuwe website in de lucht. Dankzij de hypermoderne oplossing van sponsor Future Forward Brandnew Media kunnen we onze fans op de hoogte houden van nieuws, optredens, foto’s en video’s.

Met de finale van Clash of the Coverbands nog fris in het geheugen timmeren we hard aan de weg om Voorne-Putten en omstreken van onze frisse ska & reggae sound te voorzien. Een professionele website ‘speciaal voor onze fans’, kon dus niet uitblijven. Fans moeten natuurlijk altijd op de hoogte zijn van alles dat Peen doet!

De stap naar Future Forward, een communicatie bureau uit Brielle gespecialiseerd in nieuwe media en internet oplossingen, was daarom snel gemaakt. We willen eigenaren Adam Hoogendam en Dennis Groeneveld hartelijk bedanken voor het ontwikkelen van deze supersite. Adam, Dennis: Bedankt voor jullie support!

Voeg onze site dus snel toe aan je favorieten. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en weet je door de agenda altijd waar we spelen. Voor complimenten, kritiek en overig geleuter is de mogelijkheid ingebouwd om reacties achter te laten. Dus bij deze: schroom niet om reacties te posten! Ook nummers uit onze setlist zijn op onze site te beluisteren. In het foto album kun je terecht voor de laatste plaatjes. Maak gelijk kennis met alle muzikanten en lees de persoonlijke stukjes. Kortom, kom alles te weten over Peen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats uw reactie

Reacties

  • Het werd tijd!! HÉ-HÉ! Gefeliciteerd wat zijn jullie een grote Peen geworden he? En nog iets er zijn bijna genoeg van jullie om een kalender mee op te vullen! Ik zal het laatse maand dan zijn! Ik doe het alleen voor jullie hoor! HAHA! XX P

    Geplaatst door Puppi The Queen of Chaos, 12/08/2011 12:02pm (9 jaren geleden)

  • Geweldige Site. Thanks to FFWD

    Geplaatst door deBar-Man, 11/08/2011 11:36am (9 jaren geleden)

  • Hij doet het.

    Geplaatst door Sjonnie, 09/08/2011 5:27pm (9 jaren geleden)

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties