Je lust ze rauw..... gekookt of met mosterd! De 10 koppige Ska en Reggae coverband uit Hellevoetsluis: Peen! Het lukt niemand om stil te staan op knallers van oa. The Specials, Desmond Dekker, Hepcat, The Slackers.


Voorbereidingen ‘Back to Peen’ in volle gang

We zijn op dit moment druk bezig met het afstoffen van onze pakken en het oppoetsen van instrumenten voor vrijdag 30 maart 2012. Met ‘Back to Peen’ staan we dan met een avondvullend programma in theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis.

Met onze frisse Ska en Reggae klanken, gecombineerd met spektakel en verleiding, beloven we het publiek een heus spektakel. De kledingcode voor de avond is Maffia en Burlesque. Voor mannen betekent dit strakke pakken, zwarte hoeden, zonnebrillen en een dikke sigaar. En voor vrouwen: netkousen, hoge hakken en een rood korset.

Van acht tot twaalf uur spelen we knallende toppers van onder andere: Madness, The Specials, Doe Maar Peter Tosh en noem maar op. Daarnaast, als wij op adem komen, zorgt een deejay dat de zaal in beweging blijft. Ook presenteert een veejay op diverse schermen een flitsende beeldpresentatie.

Kortom, een muzikale, spannende en feestelijke avond voor jong en stout…!

Via de kassa en de website van theater Twee Hondjes www.theatertweehondjes.nl zijn kaarten verkrijgbaar.

Hoe kom je aan een flitsende outfit ?
Deze kun je bestellen bij www.verkleedpaleis.nl (Moriaanseweg Oost 88, 3232 AK Hellevoetsluis, 0181-411991)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties